8 de març 2021

PROPOSTES D’AULA

Cada dia quan arribem a l'escola, gaudim amb les diferents propostes que trobem només arribar. Ens movem per l'espai de manera autònoma i podem escollir lliurement quines volem provar i fer. N'hi ha de tota mena. 

Algunes ens ajuden a treballar la motricitat fina i el traç per poder acostar-nos a l'aprenentatge de la llengua. A més a més, juguem amb les lletres; cosint, buscant les nostres i les dels altres companys i companyes, i a poc a poc sense adonar-nos ja coneixem molts noms dels nens i nenes de la classe! 

Altres són més relacionades amb les matemàtiques, i ens fan pensar, deduir, provar i relacionar diferents objectes per la seva semblança, color, mida o nombre i moltes coses més. 

Quan anem a les propostes artístiques, gaudim composant i fent volar la imaginació utilitzant un munt de materials i tècniques diverses. Som petits artistes que podem crear les nostres pròpies obres tant en pla com en volum. I ens encanten totes les propostes que tenen a veure amb l'experimentació, coneixent i descobrint diferents materials i textures, a través de tots els nostres sentits. 

Ja veieu que tenim moltes ganes de gaudir cada dia de les diferents activitats que cada matí se'ns proposen! 


Propostes d'aula